Polițiștii au depistat din nou suceveni care nu respectă carantina. Amenzile variază între 1.000 și 5.000 lei


Intră acum și în grupul de

În ultima perioadă, în județul Suceava sunt depistate regulat cazurile de nerespectare a măsurii autoizolării/carantinării la domiciliu. Duminică, 25 aprilie, au fost depistate trei cazuri noi.

Cu cea mai mare amendă s-a ales un bărbat din comuna Vama. În dimineața zile menționate, polițiștii au mers la domiciliul lui, constatând că bărbatul nu se află acasă, deși a fost obligat să stea în carantină în perioada 17-30 aprilie.

La scurt timp, el a fost depistat în trafic, pe DN 17, deplasându-se în orașul Frasin. Polițiștii i-au aplicat o amendă de 5.000 lei.

Un alt caz a fost depistat pe raza comunei Pojorâta. Concret, polițiștii au oprit în trafic un autoturism pentru un control de rutină. Astfel s-a constatat că șoferul trebuie să stea în carantină până la începutul lunii mai. El a fost amendat cu 2.000 lei.

Cel de al treilea caz s-a produs în apropierea municipiului Fălticeni, fiind depistat tot în urma unui control în trafic. În jurul orei 23:40, polițiștii au oprit pentru control un autoturism taxi. Pasagerul, un bărbat din comuna Bogdănești, trebuie să stea în carantină până pe 3 mai. El a fost amendat cu 3.000 lei, câteva 1.000 lei pentru încălcarea carantinei, lipsa declarației și lipsa măștii de protecție.

La rândul său, și conducătoarea auto s-a ales cu sancțiuni în valoare totală de 2.000 lei, pentru lipsa măștii și declarației, dar și privind transportul în regim de taxi.


Citiți și:


Intră acum și în grupul de