Târg de cabaline în comuna Satu Mare, reclamat Poliției de un anonim. Organizatorul a spus că e o doar o adunare a unor iubitori de cai


Intră acum și în grupul de

Un anonim a anunțat, prin 112, sâmbătă după amiaza, că pe raza comunei Satu Mare, se desfășoară un târg de cabaline.

Apelantul nu a oferit mai multe amănunte și nu s-a mai putut lua legătura cu el.

În aceste condiții, polițiștii au verificat informația și au constatat că în zona denumită popular „La toloacă” a fost identificată o adunare de mai multe persoane, care participau la o expoziție, demonstrație de cabaline.

Cu această ocazie, s-a procedat la identificarea persoanei care a organizat demonstrația de cabaline, un bărbat de 49 ani, din comuna Satu Mare.

Acesta a spus însă că nu este vorba de organizarea unui târg, concurs de cabaline, ci doar a organizat o întrunire cu mai multe persoane ce dețin cabaline, aceasta întâlnire fiind mai mult o activitate de divertisment.

Cu ocazia aducerii la cunoștință susnumitului a faptului că a încălcat prevederile legislației, acesta a încheiat desfășurarea activităților.

El a fost sancționat contravențional pentru nerespectarea interdicției de a organiza întruniri, demonstrații în spații deschise, conform art. 65 lit. l) din Legea 55/2020 M. Totodată, persoanelor participante la eveniment au fost avertizate cu privire la nerespectarea prevederilor Legii nr. 55/2020 M.


Intră acum și în grupul de