Un tânăr șofer din Gura Humorului a acroșat un pieton și a părăsit locul accidentului în timp ce trebuia să stea în carantină


Intră acum și în grupul de

Un tânăr a ajuns la spital după ce a fost lovit de o mașină în timp ce mergea pe partea carosabilă a străzii Cetății din orașul Gura Humorului. Șoferul autoturismului a fugit de la locul accidentului, însă a fost identificat ulterior.

Cazul a avut loc sâmbătă, 22 mai, în jurul orei 20:00. Concret, șoferul unei mașini a încercat să efectueze manevra de mers cu spatele pe strada menționată. În acest timp, el nu l-a observat pe un tânăr pieton (18 ani), accidentându-l. După aceasta, șoferul a părăsit locul accidentului.

La rândul său, pietonul a fost transportat la spital, fiind diagnosticat cu o contuzie la glezna stângă.

În același timp, polițiștii au continuat cercetările pentru identificarea șoferului. Astfel, el a fost identificat în jurul orei 23:30, stabilindu-se că este vorba despre un localnic de 26 ani. Tânărul a recunoscut implicarea sa în accident.

Totodată, verificările au arătat că el trebuie să stea în carantină în perioada 12.05.2021-25.05.2021, fapt pentru care a fost amendat.

Pe lângă asta, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de ,,vătămare corporală din culpă” şi ,,părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliţie”.


Intră acum și în grupul de