Un tânăr șofer din Gura Humorului a acroșat un pieton și a părăsit locul accidentului în timp ce trebuia să stea în carantină

Un tânăr a ajuns la spital după ce a fost lovit de o mașină în timp ce mergea pe partea carosabilă a străzii Cetății din orașul Gura Humorului. Șoferul autoturismului a fugit de la locul accidentului, însă a fost identificat ulterior.

Cazul a avut loc sâmbătă, 22 mai, în jurul orei 20:00. Concret, șoferul unei mașini a încercat să efectueze manevra de mers cu spatele pe strada menționată. În acest timp, el nu l-a observat pe un tânăr pieton (18 ani), accidentându-l. După aceasta, șoferul a părăsit locul accidentului.

La rândul său, pietonul a fost transportat la spital, fiind diagnosticat cu o contuzie la glezna stângă.

În același timp, polițiștii au continuat cercetările pentru identificarea șoferului. Astfel, el a fost identificat în jurul orei 23:30, stabilindu-se că este vorba despre un localnic de 26 ani. Tânărul a recunoscut implicarea sa în accident.

Totodată, verificările au arătat că el trebuie să stea în carantină în perioada 12.05.2021-25.05.2021, fapt pentru care a fost amendat.

Pe lângă asta, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de ,,vătămare corporală din culpă” şi ,,părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliţie”.

loading...