Un bărbat din Coșna a fost reținut după ce a condus băut un utilaj și a lovit cu mecanismul de adunat fân o autoutilitară parcată


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din comuna Coșna a fost reținut, sâmbătă, după ce, băut fiind, a  provocat un accident de circulație soldat cu pagube materiale. 

Polițiștii au constatat că bărbatul din comuna Coșna, în timp ce conducea utilajul agricol neînmatriculat/neînregistrat, pe DJ 172 D Coșna – Teșna, pe raza comunei Coșna, a acroșat cu mecanismul de adunat fân ce se afla montat în partea din spate a utilajului, o autoutilitara marca VW Caravelle, ce se afla parcată pe marginea părții carosabile.

Conducătorul utilajului agricol emana halenă alcoolică și s-a procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 1,34 mg./l alcool pur în aerul expirat.

Acesta a fost condus la Spitalul municipal Vatra-Dornei unde i s-au recoltat două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În acest caz a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe” și „punerea în circulație a unui vehicul neînmatriculat” și s-a dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 ore.


Intră acum și în grupul de