Ordin de protecție provizoriu emis de polițiștii din Rădăuți față de un bărbat care și-a amenințat mama pe o rețea de socializare


Intră acum și în grupul de

Polițiștii din Rădăuți au emis un ordin de protecție provizoriu față de un bărbat care și-a amenințat mama prin intermediul mesageriei unei rețele de socializare.

Potrivit Poliției Județene Suceava,  o femeie din municipiul Rădăuți s-a prezentat sâmbătă după amiaza la sediul Poliției Municipiului Rădăuți, sesizând faptul că a fost amenințată cu acte de violență de către fiul său, prin intermediul unei comunicări pe o rețea de socializare.

Astfel, femeia a formulat o plângere prealabilă împotriva fiului său, reclamând faptul că la data de 24.07.2021, orele 15,00, aflându-se în locuință împreună cu concubinul său, fiul său i-a trimis mesaje de amenințare adresate atât ei cât și concubinului său.

În acest caz a fost întocmit formularul de evaluare a riscului, constatându-se că există risc iminent asupra vieții și integrității victimei, femeia solicitând emiterea unui ordin de protecție provizoriu împotriva fiului său.

Având în vedere materialul probator administrat și concluziile chestionarului de risc, s-a emis ordin de protecție provizoriu împotriva fiului părții vătămate pe o durată de 5 zile.

În acest caz s-a întocmit și dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „amenințare”.


Intră acum și în grupul de