Accidentul cu doi răniți produs între Iaslovăț și Milișăuți a fost provocat de un șofer de TIR care nu a păstrat o distanță suficientă față de autovehiculul din față


Intră acum și în grupul de

Două persoane, o femeie de 33 de ani și fiul ei în vârstă de 15 ani, au fost rănite, luni, în urma unui accident produs pe drumul național DN 2 K între Milișăuți și Iaslovăț.

Potrivit cercetărilor poliției, un șofer de 24 de ani din comuna Arbore care conducea un autocamion IVECO cu semiremorcă, pe DN 2 K, în afara orașului Milișăuți, din cauza nepăstrării unei distanțe suficiente în mers, a intrat în coliziune față-spate cu o autoutilitară Mercedes Benz condusă de o femeie de 33  de ani din Iaslovăț și care încetinise pentru a efectua viraj la dreapta pe un drum agricol.

               În urma impactului, au rezultat avarii la cele două autoutilitare precum și vătămarea corporală ușoară a femeii aflate la volan și a fiului acesteia de 15 ani pasager dreapta față în autoutilitară.

Ambii șoferi au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care li s-a recoltat câte o probă biologică de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Din primele cercetări, vinovăția producerii evenimentului rutier îi aparține conducătorului autocamionului care nu a păstrat o distanță suficientă în mers față de autoutilitara ce circula în fața sa.

În acest caz se fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă.


Intră acum și în grupul de