Un puști din Calafindești a furat mașina unui prieten din Grănicești și s-a răsturnat pe marginea unui drum județean

Un adolescent de 16 ani din comuna Calafindești este cercetat penal pentru infracțiuni rutiere după ce, împreună cu un amic, a furat mașina tatălui unui prieten din Grănicești și, din cauza vitezei, a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat în afara drumului.

Potrivit cercetărilor polițiștilor, Adrian Ș. (16 ani) împreună cu Roberto M. , ambii din comuna Calafindești, au mers marți seara la un prieten din Grănicești care era singur acasă.

Într-un moment de neatenție al acestia, Adrian Ș. s-a urcat la volanul autoturismului Audi ce  aparține tatălui prietenului și împreună cu Roberto M. au plecat spre comuna Șerbăuți.

În timp ce conducea pe DJ 178 B, adolescentul nu a adaptat viteza la un drum acoperit cu pietriș, a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat în afara părții carosabile.

În urma evenimentului rutier cei doi tineri au fost răniți fiind transportați la Spitalul Județean Suceava pentru investigații medicale de specialitate.

Tânărul care a condus mașina nu este posesor de permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule, iar în acest caz s-a deschis dosar penal pentru „conducere autovehicul fără permis de conducere”, „vătămare corporală din culpă” și „furt în scop de folosință”.