Un puști din Calafindești a furat mașina unui prieten din Grănicești și s-a răsturnat pe marginea unui drum județean


Intră acum și în grupul de

Un adolescent de 16 ani din comuna Calafindești este cercetat penal pentru infracțiuni rutiere după ce, împreună cu un amic, a furat mașina tatălui unui prieten din Grănicești și, din cauza vitezei, a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat în afara drumului.

Potrivit cercetărilor polițiștilor, Adrian Ș. (16 ani) împreună cu Roberto M. , ambii din comuna Calafindești, au mers marți seara la un prieten din Grănicești care era singur acasă.

Într-un moment de neatenție al acestia, Adrian Ș. s-a urcat la volanul autoturismului Audi ce  aparține tatălui prietenului și împreună cu Roberto M. au plecat spre comuna Șerbăuți.

În timp ce conducea pe DJ 178 B, adolescentul nu a adaptat viteza la un drum acoperit cu pietriș, a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat în afara părții carosabile.

În urma evenimentului rutier cei doi tineri au fost răniți fiind transportați la Spitalul Județean Suceava pentru investigații medicale de specialitate.

Tânărul care a condus mașina nu este posesor de permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule, iar în acest caz s-a deschis dosar penal pentru „conducere autovehicul fără permis de conducere”, „vătămare corporală din culpă” și „furt în scop de folosință”.


Intră acum și în grupul de