Bărbat din Costâna  prins că și-a făcut în pod o instalație electrică prin care ocolea contorul de la distribuitorul de energie


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 56 de ani din Costâna este cercetat penal pentru furt de energie după ce a realizat o instalaţie electrică neautorizată care ocoleşte echipamentul de măsurare a energiei electrice consumate.

Potrivit anchetei polițiștilor care au fost sesizat de distribuitorul de energie electrică, în urma efectuării cercetării la faţa locului, în podul locuinţei a fost identificată o instalaţie electrică compusă din două fire de cupru cu secţiunea de 2.5 mm.p. cu invelitoare de culoare albastru care interceptează branşamentul şi ocoleşte echipamentul de măsurare a energiei electrice consumate.

            Reprezentanţii firmei distribuitoare au procedat la eliminarea branşamentului neautorizat refăcând instalaţia electrică astfel ca energia electrică consumată să fie măsurată de către echipamentul de măsurare.

În acest caz s-a înregistrat dosar penal pentru săvârșirea infracţiunilor de  „furt de energie” și „executarea sau folosirea de instalații clandestine în scopul racordării directe la rețea sau pentru ocolirea echipamentelor de măsurare”.


Intră acum și în grupul de