Un sucevean băut a furat o mașină și a ajuns cu ea în șanț. Polițiștii l-au depistat când încerca să iasă cu autoturismul din nou pe carosabil


Intră acum și în grupul de

Un bărbat este cercetat penal pentru mai multe infracțiuni.

Potrivit cercetărilor polițiștilor, duminică dimineața în jurul orei 2:30, un echipaj de poliție aflat în patrulare pe DN 29 A în apropiere de intrarea în satul Șerbănești din comuna Zvoriștea, dinspre sat Poiana, a observat în șanțul de pe partea stângă a drumului, pe direcția Suceava-Dorohoi, un autoturism Volkswagen cu numărul provizoriu, care era îndreptat cu fața spre municipiul Suceava, iar conducătorul auto încerca să iasă cu el din șanț.

Polițiștii s-au deplasat la autoturismul în cauză, ocazie cu care au constatat că la volan se află un bărbat din municipiul Suceava care avea 0.81 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pe timpul desfășurării acțivităților specifice de constatare, la sediul Poliției Adâncata s-a prezentat un bărbat care a declarat că autoturismul marca Volkswagen i-a fost furat din fața unui restaurant din Zvoriștea.

În acest caz s-a întocmit dosar penal cu privire la săvârşirea infracţiunilor de „conducerea unui vehicul sub inflența alcoolului sau a altor substanțe” și „furtul în scop de folosință”.

Suceveanului i s-a reținut și permisul de conducere.


Intră acum și în grupul de