Adolescent la volanul unui Mercedes a provocat un accident în Vicovu de Sus


Intră acum și în grupul de

Un adolescent în vârstă de 17 ani din Vicovu de Sus este cercetat pentru mai multe infracțiuni comise în cursul zilei de vineri.

Astfel, potrivit anchetei, vineri în jurul orei 12:55, o femeie de 41 de ani, din orașul Vicovu de Sus, se deplasa la volanul unui autoturism AUDI pe strada Calea Cernăuți, pe raza orașului Vicovu de Sus.

Ea a semnalizat intenția de viraj stânga în apropierea intersecției cu strada Mihai Viteazul și s-a asigurat suplimentar în oglinda retrovizoare, când a observat un autoturism ai cărui anvelope emanau fum de culoare negru.

Aceasta nu a mai efectuat manevra de viraj stânga, continuându-și deplasarea pe direcția înainte, fiind acroșată în partea din spate de către acel autoturism.

Autoturismul identificat la fața locului este marca Mercedes Benz.

După impactul inițial conducătorul autoturismului marca Mercedes Benz a încercat să își continue deplasarea pe strada Mihai Viteazul, însă din cauza avariilor a abandonat autoturismul fugind pe jos.

Din primele informații culese de către organele de poliție au rezultat indicii că la volanul autoturismului se afla un adolescent  în vârstă de 17 ani, din orașul Vicovu de Sus.

La scurt timp după continuarea activităților de identificare a sus-numitului membrii familiei acestuia au apelat SNUAU 112, solicitând intervenția ambulanței pentru adolescent.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest rezultatele fiind negative, iar la Spitalul Rădăuți le-au fost recoltate câte o probă de sânge.

Adolescentul a fost diagnosticat cu ”sindrom dureros abdominal prin accident rutier”.

În acest caz polițiștii fac cercetări pentru  „părăsirea locului accidentului ”l, „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, „furt în scop de folosință” și, „vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de