Adolescent din Fălticeni prins la volan în Bunești. Prietena lui a spus că l-a rugat să întoarcă autoturismul pentru că ea nu se descurca


Intră acum și în grupul de

Un adolescent în vârstă de 17 ani din Fălticeni este cercetat penal alături de prietena lui de 20 de ani pentru infracțiuni rutiere.

Potrivit anchetei polițiștilor, luni, la ora 22.45, un echipajul de poliție din cadrul SPR 12 Preutești, în timp ce se afla în serviciul de patrulare și desfășura activități de control trafic pe raza localității Uncești, comuna Bunești, au oprit pentru control autoturismul VW ce circula pe drumul comunal Uncești spre Hreațca, condus de un tânăr de 17 ani din municipiul Fălticeni.

În calitate de pasager se afla o tânără de 20 ani care le-a spus polițiștilor că era a condus autoturimul respectiv fiind posesoare de permis de conducere.

Tânăra a adăugat că l-a rugat pe prietenul său să urce la volan întrucât nu se descurca să întoarcă autoturimul, deși știa că acesta nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

În acest caz s-a întocmit dosar penal privind infracţiunile de  „conducere fără permis” și „încredințarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere”.


Intră acum și în grupul de