Acasă Social Medicilor din Spitalul Suceava nu le pica bine faptul ca sunt verificati...

Medicilor din Spitalul Suceava nu le pica bine faptul ca sunt verificati daca stau la program


Intră acum și în grupul de

După ce o comisie condusă de directorul medical, al Spitalului Judeţean „Sf. Ioan cel Nou” Suceava a efectuat o serie de verificări privind prezenţa la program a medicilor care lucrează în secţiile şi ambulatoriile de specialitate ale unităţii, acţiunea nu a fost pe placul acestora. „Pe noi ne interesează foarte mult asigurarea continuităţii actului medical. Cine nu-i la serviciu riscă sancţiuni administrative, în primă fază, tăierea orelor în care se constată că a lipsit de la program şi apoi sancţiuni disciplinare, prevăzute de codul muncii”, a spus Vasile Rîmbu, managerul unităţii spitaliceşti judeţene.

Potrivit acestuia atenţia echipei de control este îndreptată în mod deosebit asupra medicilor care acordă consultaţii în ambulatoriu, întrucât acestea reprezintă o variantă de asistenţă medicală care poate să decongestioneze Unitatea de Primire a Urgenţelor, sufocată de numărul mare de pacienţi, dar şi o modalitate prin care poate fi redus numărul de internări, prin rezolvarea tuturor cazurilor care nu necesită păstrarea în spital.



Vasile Rîmbu a menţionat că s-a constatat câteva asemenea abateri şi că este foarte posibilă trimiterea acestora în faţa Comisiei de Disciplină. „Nu le convine deloc că sunt controlaţi” a subliniat şeful spitalului judeţean.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version