Angajat rănit grav la Șcheia după ce a fost spulberat de explozia unui pneu al unui camion


Intră acum și în grupul de

Un angajat al unei firme cu sediul în comuna Șcheia a ajuns joi după amiaza la Spitalul Clinic Județean de Urgență Suceava după ce a fost grav rănit în urma exploziei unui pneu al unui camion.

Potrivit primelor date din anchetă, bărbatul este angajat al firmei de aproximativ 7 ani pe funcția de manipulant mărfuri.

Acesta, în după amiaza de joi, fiind în timpul programului de lucru a schimbat pneul de pe o jantă de camion după care a făcut presiunea acestuia, moment în care pneul respectiv a explodat doborându-l pe acesta la pământ.

Martorii oculari au declarat că nu au observat momentul în care s-a produs explozia, ci doar au auzit zgomotul produs de aceasta și l-au văzut de bărbat căzut la pământ și s-a apelat la 112.

La fața locului s-a deplasat un echipaj al ambulanței, care l-a stabilizat pe bărbat transportându-l de urgență la U.P.U. Suceava, fiind în stare gravă, unde i s-a stabilit următorul diagnostic prezumtiv ”politraumatism prin accident de muncă, TCF” și a fost internată în spital.

În acest caz s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracțiunilor de ”Vătămare corporală din culpă”, ”Neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă” și ”Nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă”.


Intră acum și în grupul de