Un bărbat din Pătrăuți a reclamat poliției că i-au dispărut banii pe care i-a ascuns într-o cutie din carton


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din Pătrăuți a reclamat în noaptea de miercuri spre joi, prin intermediul Sistemului Național Unic pentru Apeluri de Urgență la numărul 112 cu privire la faptul că i-a fost sustrasă suma de 1.100 de lei.

După efectuarea verificărilor polițiștii au stabilit că apelantul locuiește în Pătrăuți împreună cu nepotul său în anexe separate. La data de 19 martie 2024, apelantul a depozitat suma de bani într-o cutie de carton, plasată deasupra unui dulap.

În dimineața zilei de 21 martie 2024, în jurul orei 07:00, bărbatul a observat că sistemul de închidere al ușii care face accesul în camera în care se afla suma de bani era defect, însă nu a acordat importanță acestui fapt. În aceeași zi, în jurul orei 23:40, apelantul a constatat că cutia de carton în care se afla suma de bani era goală.

De asemenea, el a declarat că nu-i lipsesc alte bunuri materiale în afară de suma de bani sustrasă.

În urma acestor evenimente, a fost întocmit un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat, conform articolului 228, alineatul (1) raportat la articolul 229, alineatul (2), litera b) din Codul Penal, cercetările urmând a fi continuate de lucrătorii din cadrul Secției de Poliție Rurală 5 Dărmănești.


Intră acum și în grupul de