Un pescar a fost prins într-un hypermaket sucevean după ce a furat accesorii de pescuit. El a spus că dorea să meargă la pescuit


Intră acum și în grupul de

Un bărbat este cercetat penal pentru furt după ce a fost depistat că a furat mai multe accesorii de pescuit dintr-un hypermarket sucevean.

Poliția Burdujeni a fost sesizată, marți seara la ora 18:27, de managerul unui hypermarket că un bărbat a încercat să fure bunuri din incinta magazinului.

Un echipaj de poliție l-a idetificat în camera destinată personalului de pază din cadrul magazinului pe suspect care era vizibil sub influența băuturilor alcoolice.

Bărbatul a recunoscut că marți seara în jurul orelor 18:20 s-a deplasat la magazinul respectiv de unde a încercat să sustragă mai multe bunuri, deoarece voia să meargă la pescuit.

Prejudiciul constă în accesorii pescuit în valoare 296,97 lei a fost recuperat în totalitate.

Suspectul a fost condus la sediul Secției de Poliție Burdujeni pentru continuarea cercetărilor și  a fost întocmit proces verbal de constatare a infracțiunii flagrante pentru săvârșirea infracțiunii de furt ce va fi soluționat procedural de lucrători din cadru Poliției Municipiului Suceava.


Intră acum și în grupul de