Lista persoanelor din Scheia care beneficiaza de despagubiri pentru soseaua de centura a fost publicata in Monitorul Oficial.Vezi aici cine este expropriat si ce despagubiri primeste


Intră acum și în grupul de

Guvernul a publicat în Monitorul Oficial Hotararea 614 din 16 iunie 2011 (Hotararea 614/2011) pentru modificarea si completarea Hotararii Guvernului nr. 743/2010 privind declansarea procedurilor de expropriere a imobilelor proprietate privata ramase de expropriat, situate pe amplasamentul lucrarii de utilitate publica “Varianta de ocolire Suceava”.

Potrivit Hotărârii Guvernului, la art. 2. se aproba ca justa despagubire pentru imobilele ce constituie amplasamentul lucrarii de utilitate publica, suma globala estimata de 9.500 mii lei, alocata de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Transporturilor si Infrastructurii, la capitolul 84.01 “Transporturi”, titlul “Alte transferuri, iar art 2.1 arată că din suma totala prevazuta la art. 2, suma de 435 mii lei este aferenta imobilelor cuprinse in anexa care face parte integranta din prezenta hotarare.”

Vezi aici textul Hotărârii de Guvern şi anexa cu persoanele ce vor fi expropriate şi despăgubirile primite:

http://www.monitoruloficial.ro/RO/article–e-Monitor–339.html

M.Of. Partea 1, nr. 456 de la pag 11 la 24.

Cele câteva sute de proprietari de terenuri din comuna suceveană Şcheia care au proprietăţi pe traseul şoselei de centură a municipiului Suceava aflată în construcţie au ameninţat cu blocarea proiectului dacă nu primesc despăgubiri juste, arătând că preţul de 1,23 lei/mp este “bătaie de joc”.

Pe de altă parte, Prefectura Suceava verifică şi modul în care unii dintre deţinătorii de teren au primit titluri de proprietate.

Vezi aici mai multe despre situaţia de la Şcheia:

https://www.newsbucovina.ro/actualitate/38487/prefectul-sorin-popescu-soseaua-de-centura-a-sucevei-este-o-investitie-importanta-si-nu-trebuie-sa-fie-blocata


Intră acum și în grupul de