Agentii de vanzari, la mare cautare in municipiul Suceava


Intră acum și în grupul de

O statistica realizata de catre Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Suceava semnaleaza faptul ca la nivelul municipiului resedinta de judet exista un numar de 40 de posturi vacante destinate agentilor de vanzari.

Potrivit sursei, aceeasi statistica  mai arata ca in municipiul  Suceava exista la acest moment 15 locuri de munca vacante pentru calificarile agent securitate, asfaltator, betonist si fierar betonist. Pe langa acestea, somerii aflati in cautarea unui job pot opta pentru una din calificarile: dulgher, electrician, vopsitor auto, tamplar, mecanic auto, pavator, sudor, sef raion s.a.

In municipiul Campulung Moldovenesc, exista doar doua posturi vacante pentru calificarea de ascutitor, in municipiul Falticeni, doar doua locuri de munca, unul pentru electrician auto si altul pentru barman, iar in orasul Gura Humorului exista cate un job pentru calificarile  frezor si lacatus mecanic.

agent-vanzari

Pe de alta parte, persoanele care se afla in cautarea unui loc de munca in municipiul Vatra Dornei, trebuie sa stie ca pot ocupa unul din cele 25 de posturi vacante destinate muncitorilor necalificati la indiguiri.

Informatii suplimentare se pot obtine direct de la sediul AJOFM Suceava, la numarul de telefon: 0230/523.279, int.104.

 


Intră acum și în grupul de