“Intalnire intre generatii”, la Scoala Gimnaziala din Badeuti-Milisauti


Intră acum și în grupul de

image001Elevii Şcolii Gimnaziale Bădeuţi-Milişăuţi au participat vineri, 10 mai 2013 , la o activitate extraşcolară desfăşurată sub genericul „Întâlnire între generaţii”, informează într-un comunicat de presă, Daria Păsăilă, învățător în cadrul instituției de învățământ, coordonatoarea activității.

Potrivit sursei citate, manifestarea a reunit elevi, profesori, foşti elevi și profesori ai şcolii. Participanții s-au bucurat de prezenţa d-nei profesor (pensionar) LUCICA BALAN, a d-nului  viceprimar VICHENTIE  POPESCU, fost elev al şcolii, a unor  părinţi  şi  bunici  din  Bădeuţi.

Invitatul de onoare al evenimentului a fost d-nul BOGDAN CREŢU, fost elev al Şcolii Gimnaziale Bădeuţi-Milişăuţi, absolvent al Colegiului ”Mihai Eminescu” Suceava şi a UBB – Cluj-Napoca-Facultatea de Știinţe politice, specializarea “Studii de securitate”, în prezent redactor la site-ul naţional de ştiri sportive www.stiridesport.ro. Bogdan Creţu le-a vorbit  celor  prezenţi despre pasiunea sa pentru sport, despre activitatea  sa anterioară, despre conjunctura prin care a  ajuns  să scrie  la această  publicaţie şi despre ce înseamnă să  fii  jurnalist de ştiri sportive.

image004Întâlnirea cu redactorul de sport a prezentat interes din partea elevilor, aceasta încheindu-se cu un scurt joc de fotbal în curtea şcolii şi cu foarte multe cereri de autografe.


Intră acum și în grupul de