Acasă Social CJPC Suceava bombardata cu reclamatii din partea cetatenilor nemultumiti de prestarea serviciilor...

CJPC Suceava bombardata cu reclamatii din partea cetatenilor nemultumiti de prestarea serviciilor de telefonie mobila


Intră acum și în grupul de

telefonie mobilaCele mai multe reclamatii, o suta la numar, primite la sediul Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorului Suceava in decursul lunii august 2013, au fost cele legate de prestarea serviciilor de telefonie mobila, anunta intr-un comunicat de presa, Vasile Latis, comisar sef adjunct, in cadrul institutiei sucevene.

Potrivit sursei citate, aspectul cel mai des reclamat a fost refuzul operatorilor de a da curs solicitarilor de reziliere.



Latis a mai transmis ca, in cursul lunii trecute, CJPC Suceava a desfasurat 240 de actiuni de control, soldate cu 106 amenzi in valoare de 156.000 lei si 78 de avertismente.

„Totodata, in cursul lunii august s-au inmultit reclamatiile impotriva prestatorilor de servicii care desfasoara activitatea in domeniul reparatiilor, modernizarii sau intretinerii locuintelor, cel mai des aspect regasit fiind nerespectarea termenului de executie a lucrarilor”, a subliniat Latis.

Seful CJPC a spus ca una dintre tematicile desfasurate a fost respectarea prevederilor legale privind conformitatea, modul de comercializare si modul de etichetare a produselor alimentare comercializate sub forma congelata. In acest caz s-au efectuat 31 de actiuni de control, aplicandu-se 7 amenzi in valoare de 22.800 lei si 16 avertismente. S-au oprit de la comercializare 809,2 kg de produse in valoare de 5.868 lei. Principalele aspecte constatate se refera la faptul ca s-au gasit produse arse prin congelare, produse cu lipsa eticheta sau eticheta ilizibila, produse congelate depozitate necorespunzator.

O alta tematica a fost respectarea prevederilor legale privind comercializarea alimentelor si desfasurarea activitatii in unitatile de alimentatie publica pe perioada caniculei. „S-au efectuat 69 de actiuni de control, aplicandu-se 33 de amenzi in valoare de 31.800 lei si 17 avertismente. S-au oprit de la comercializare produse in valoare de 6.178 lei. Ca deficiente s-au constatat – etichetarea necorespunzatoare, lipsa informarii asupra gramajelor, existenta unor produse recongelate dupa decongelare, nerespectarea prevederilor legale privind fumatul in unitatile publice”, sustine Latis.

Tot el a declarat ca in momentul de fata se afla in derulare tematica privind respectarea prevederilor legale la modul de comercializare, etichetare, prezentare si publicitate a painii si produselor de panificatie.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version