Au început pregătirile pentru turul cu UCM Reşiţa (Handbal)


Intră acum și în grupul de

Calificarea Reşiţei în final Cupei României, unde echipa lui Omer a fost învinsă de Steaua nu l-a surprins pe Petru Ghervan, care consideră că aceasta este o dovadă în plus a valorii adversarilor Universităţii Suceava din finala Challenge Cup. „Era de aşteptat ca UCM Reşiţa să aibă un parcurs bun şi în această competiţie. Lotul lor este unul numeros şi echilibrat valoric. Chiar vrea să fac rost de dvd-urile cu meciurile Reşiţei de la Cupa României pentru a vedea ultimele aspecte ale jocului lor”, a spus Petru Ghervan.

Directorul tehnic al CS Universitatea se află la Bucureşti, unde marţi va participa la Adunarea Generală a Federaţiei Române de Handbal.

Sub comanda lui Leonard Bibirig, „studenţii” şi-au reluat luni dimineaţă pregătirile pentru dubla manşă cu UCM Reşiţa, primul meci fiind programat sâmbătă, 24 mai, în deplasare. „Nu avem probleme de efectiv. Jucătorii se antrenează normal şi aşteptăm cu încredere aceste meciuri”, a spus Ghervan.

La Reşiţa, universitarii vor fi susţinuţi de aproximativ 50 de suporteri. Oficialii celor două finaliste au stabilit şi numărul fanilor reşiţeni care-i vor încuraja pe handbaliştii lui Omer în partida de la Suceava, numărul acestora fiind de 60.

Extrema dreaptă Evgheni Ursuleac nu a mai venit la finele săptămânii trecute la Suceava pentru a negocia cu conducerea clubului universitar un eventual transfer. Interesul pentru Ursuleac este la fel de mare doar că oficialii suceveni aşteaptă să vadă ce se va întâmpla cu CSM Medgidia. În cazul în care gruparea de pe litoral se va desfiinţa, aşa cum s-a tot spus în ultima perioadă, Ursuleac ar putea veni gratis la CSU. Momentan, jucătorul de 22 de ani se află la Chişinău.

Calificarea handbaliştilor suceveni în finala Cupei Challenge va fi răsplătită şi de Universitatea Ştefan cel Mare din Suceava. Astfel, miercuri seară, de la ora 19, rectorul Adrian Graur va organiza o festivitate în cadrul căreia va decerna componenţilor echipei de handbal medaliile de onoare ale Universităţii.


Intră acum și în grupul de