AS Roma, trădată la barajul cu Gura Humorului!? (Fotbal, Baraj Liga a III-a)


Intră acum și în grupul de

După cum presupuneau conducătorii echipei AS Roma, jucătorii romani nu şi-au apărat corect şansele la meciul de baraj împotriva echipei CS Gura Humorului. Fiind învinuit în mod direct că ar fi vândut meciul, preşedintele Romei, Gică Tabultoc s-a arătat extrem de nemulţumit de ceea ce s-a auzit şi a jurat că vinovaţii vor plăti.

Potrivit site-ului grupării AS Roma, jucatorii Sergiu Danilă si Gabriel Luca sunt suspectaţi că nu şi-au apărat corect şansele la meciul de baraj împotriva CS Gura Humorului (0-2), aceştia urmând sa fie sancţionaţi membrii Consiliului de Administratie al Romei cu amendă sau chiar cu excluderea din lot. Se pare că Luca şi Dănilă nu sunt singurii romani bănuiţi că ar fi vândut meciul cu CS Gura Humorului de către patronul Gică Tabultoc, care caută cu orice preţ ţapi ispăşitori pentru ratarea promovării.

În cazul în care jucătorii amendaţi nu vor achita amenda, ei riscă suspendarea din cariera fotbalistică. Dacă se va descoperi că sunt mai mulţi jucători implicaţi în “jocul murdar” de la baraj, conducerea Romei anunţă că va lua măsuri drastice împotriva tuturor celor ce au trădat clubul.


Intră acum și în grupul de