Primarul Lungu nu se lasa de fotbal (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Edilul-şef al municipiului reşedinţă de judeţ, Ion Lungu, a ţinut să spulbere temerele unor iubitori ai sportului sucevean cu privire la îndepărtarea conducerii primăriei de clubul local de fotbal. Lungu a declarat în cadrul unei conferinţe de presă susţinută miercuri că nu s-a îndepărtat nici un moment de echipă. “Chiar dacă în ultima perioadă oamenii nu m-au mai putut vedea în tribuna stadionului urmăresc meciurile echipei locale de la mine din birou de unde se vede foarte bine”, a spus Lungu adăugând că “din păcate la ora actuală nu stăm prea bine şi trebuie să recunoaştem acest lucru. Cu toate acestea, nu m-am îndepărtat nici o clipă de echipă, iar Primăria rămâne principalul finanţator al echipei”.

În acelaşi timp, ocupantul fotoliului de primar a ţinut să amintească faptul că dacă se priveşte în comparaţie cu rezultatele de anul trecut, formaţia suceveană stă mult mai bine. “Anul acesta cu o finanţare de doar 30% din bugetul anului trecut echipa are 14 puncte şi dacă ne ajută Dumnezeu poate facem 17. Pe timpul domnului Pană când erau de trei ori mai mulţi bani, Suceava avea doar 8 puncte”.

Lungu speră ca în cel mai scurt timp jucătorii să revină la o formă mult mai bună
iar oraşul să aibă o echipă de fotbal care să nu se mai teamă de retrogradarea din eşalonul secund al campionatului intern de fotbal.


Intră acum și în grupul de