Rapid CFR si-a stabilit lotul cu care va aborda partea a doua a campionatului (Fotbal, Liga a III-a)


Intră acum și în grupul de

Cu doar câteva zile înainte de startul returului, care programează vineri partida CSM Paşcani – Rapid, antrenorul Ovidiu Ciobanu s-a oprit asupra lotului de 20 de jucători cu care va aborda partea a doua a sezonului. Componenţa lotului sucevenilor arată astfel: Pascal şi Gavriloaia – portari, Sava, Breniuc, Pantea, Oniu, Spătar, Sevaciuc, Plecanciuc – fundaşi, Romaniuc, Stănescu, Azaharioaei, Apetri, P. Bosancu, Moldovan, Negru, Gheorghiu – mijlocaşi, Şuleru, Jalbă, Bîgu – atacanţi.

Oficialii Rapidului au reuşit să-i coopteze în lot pe ultima sută de metri pe juniorii Bîgu (CN Nicu Gane) şi Gheorghiu (Poli Iaşi). De asemenea, a revenit la echipă şi mijlocaşul Alex Moldovan, care în această iarnă s-a pregătit cu FC Botoşani. Pe de altă parte, s-a renunţat la ideea înregimentării lui Ovidiu Bosancu de la Danalis Zvoriştea.

Conform declaraţiilor oficialilor de la Rapid, echipa îşi va continua activitatea până la vară chiar şi dacă nu va primi vreun ban de la Primărie. Cea mai mare problemă cu care se confruntă oficialii clubului în această perioadă este lipsa unui teren de antrenament, din această cauză fotbaliştii fiind nevoiţi să efectueze în ultimele zile doar reprize de alergări.


Intră acum și în grupul de