Succes obtinut in repriza a doua (Handbal, Liga National)


Intră acum și în grupul de

CS Universitatea Suceava – HC Odorhei 37 – 29 (18 – 17)

CS Universitatea Suceava a rămas în „cărţi” pentru obţinerea unui loc de cupă europeană după ce aseară a dispus de HC Odorhei cu scorul de 37-29 într-un meci contând pentru etapa a XXII-a din Liga Naţională. „Studenţii” s-au impus însă după un meci în care adversarii le-au pus probleme, mai ales în prima repriză. În minutul 4, echipa antrenată de Vlad Caba a condus cu 4-1 şi Leonard Bibirig a cerut time-out, băgându-şi jucătorii în şedinţă. Pauza de un minut nu s-a resimţit pe tabela de marcaj, în minutul 6 tot oaspeţii conducând, scor 6-2, iar spectatorii prezenţi în sala LPS au fost reduşi la tăcere. De zece minute au avut nevoie sucevenii pentru a restabili egalitatea, scor 10-10 în minutul 17.

Chiar dacă au revenit în avantaj oaspeţii s-au văzut conduşi la pauză, scor 18-17 în favoarea Universităţii. Actul secund a fost diametral opus, avându-i pe suceveni la cârma jocului. Cu Bogdan Pralea imperial, 6 intervenţii în primele zece minute, CS Universitatea s-a distanţat la 5 goluri, scor 27-22. Finalul jocului a fost lipsit de emoţii, „studenţii” conducând cu o diferenţă confortabilă. Rezultat final, 37-29. Două puncte necesare sucevenilor care aşteaptă acum „dubla” cu Slovan Ljubljana şi paşii greşiţi ai contracandidatelor din Liga Naţională.

„Azi, am obţinut o victorie muncită în faţa unui adversar care ne-a pus probleme. Jucătorii au început mai relaxat meciul, probabil cu gândul la partida din Slovenia, dar am obţinut un succes de moral care ne oferă speranţe pentru meciul de la Ljubljana. Se pare că în ultimul timp a devenit o obişnuinţă să facem două reprize distincte, azi am jucat mai slab în prima şi mai bine în a doua”, a declarat Leonard Bibirig.


Intră acum și în grupul de