Ipoteza soc lansata dinspre conducerea CJ Suceava: Messi vine de Pasti in Bucovina!!! (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Surse de la vârful Consiliului Judeţean Suceava au lansat ieri o ipoteză şoc: cel mai bun fotbalist din lume la ora actuală, „Balonul de aur” al anului 2009, starul deţinătoarei Ligii Campionilor – FC Barcelona, omul numărul unul al naţionalei Argentinei şi totodată cel mai bine plătit fotbalist de pe planetă, Lionel Messi, va petrece Paştele în Bucovina. Conform surselor menţionate mai sus, vizita lui Messi în Bucovina ar fi intermediată de fostul căpitan al naţionalei României şi al Barcelonei, Gheorghe Popescu.

Messi ar urma să ajungă la Suceava în ajunul Paştelui şi ar putea poposi în Bucovina preţ de maxim 24 de ore, dacă luăm în calcul că pe 4 aprilie, în prima zi de Paşte, echipa sa de club va juca pe teren propriu contra celor de la Athletic Bilbao. Dacă alte naţiuni se calcă în picioare pentru a-l vedea în carne şi oase la meciurile în scopuri caritabile la care participă starul argentinian, sucevenii l-ar putea vedea gratis pe acesta.

Dacă va ajunge în Bucovina, noul rege al fotbalului, cum a fost intitulat de celebre publicaţii de pe mapamond va fi tratat pe măsură. Staff-ul jucătorului de la FC Barcelona se va ocupa special de asta. Messi ar putea să-şi petreacă noaptea de 3 spre 4 aprilie la slujba religioasă de la catedrala catolică de la Cacica. Cât priveşte hotelul sau pensiunea unde acesta ar putea înnopta, Messi nu va duce lipsă de oferte. Cu siguranţă patronii de hoteluri şi pensiuni din judeţ şi-ar dori să-l aibă oaspete pe Messi şi gratis. Numai ideea că acesta ar putea dormi acolo ar putea aduce venituri uriaşe acestora.

În vizita fulger în Bucovina, Messi ar putea să înveţe, la Moldoviţa, tehnica de „înschistrire” a ouălor, de unde ar putea pleca şi cu câteva piese de rezistenţă din colecţia de ouă încondeiate ale meşterilor populari din zonă. La Marginea, Messi poate vedea pe viu atelierele de ceramică neagră. Cetatea de scaun şi mănăstirile din judeţ ar fi un alt punct de atracţie pentru starul Barcelonei.

Toate acestea vor fi posibile doar dacă Messi va ajunge într-adevăr în Bucovina. Cum, conform surselor de la Consiliul Judeţean Suceava, de venirea sa la Suceava s-ar ocupa Gheorghe Popescu, am încercat să aflăm de la fostul căpitan al naţionalei României dacă lucrurile stau chiar aşa. „Baciul” a precizat că este prematur să se vorbească despre o vizită a lui Messi în Bucovina. Neoficial, Gică Popescu ar fi declarat următoarele: „să se vorbească acum despre venirea lui Messi în România, mai exact în Bucovina, mi se pare o tâmpenie”.

Dacă nu va veni la în Bucovina, sucevenii şi românii în general îl vor putea vedea pe Messi abia în 2011, când, după construirea noului Stadion Naţional, „tricolorii” ar urma să susţină un amical contra Argentinei. Cel puţin aşa susţine preşedintele FRF, Mircea Sandu… Dacă nu, Messi oricum poate fi văzut pe micile ecrane.


Intră acum și în grupul de