Un arbitru de centru a fost fugarit si batut crunt la meciul Recolta Fantanele-Stiinta Mitoc


Intră acum și în grupul de

Un jucător al echipei Recolta Fântânele şi-a făcut dreptate cu pumnul, spărgându-i ochiul arbitrului de centru, care nu ar fi văzut un penalty. Unul dintre asistenţi a fost pălmuit şi lovit de un om de ordine şi un spectator.

Scenele horror au reapărut în peisajul fotbalului judeţean. Duminică, spectatorii prezenţi la Fântânele, la meciul dintre Recolta din localitate şi Ştiinţa Mitoc, nu au avut parte doar de fotbal. Din păcate, pe final de meci, ambiţiile s-au transformat în ură. Ţinta jucătorilor echipei gazdă a fost arbitrul de centru Alexandru Ursul din Fălticeni. Deranjaţi de faptul că acesta nu ar fi acordat o lovitură de pedeapsă, în al doilea minut al prelungirilor, l-a scorul de 1-1, jucătorii echipei din Fântânele l-au înconjurat pe “fluieraş” şi au început să-l bruscheze, lovindu-l cu pumnii în piept şi smulgându-i cartonaşele. Cel mai vehement a fost jucătorul Marius Rusu de la Recolta, căruia nu i-a fost suficient să-l bruscheze pe arbitrul Alexandru Ursul. Hotărât să-şi facă dreptate singur şi judecând după regula “pumnul meu minte nu are”, Marius Rusu i-a aplicat o lovitură în ochi centralului provocându-i leziuni grave.

Circul de la Fântânele nu s-a încheiat cu una cu două. Arbitrul de centru a fost fugărit mai apoi de jucătorii echipei gazdă. Aceeaşi soartă a avut-o şi unul dintre asistenţi, care s-a pricopsit cu o palmă din partea unui om de ordine şi cu un pumn de la un suporter înflăcărat al gazdelor. Reacţia jucătorilor i-a incitat şi pe o parte dintre spectatori care s-au dus spre cabina arbitrilor decişi să-i bată. Numai că, dându-şi seama în cele din urmă de consecinţele nefaste pe care le presupun astfel de evenimente, câţiva jucători ai echipei din Fântânele s-au pus în faţa uşii de la cabina în care se aflau arbitrii şi au cerut suporterilor să nu mai încerce să spargă acea uşă pentru a pătrunde la arbitri.

Cel mai “şifonat” din toată această poveste a ieşit centralul fălticenean Alexandru Ursul, care după meci s-a prezentat la spitalul din Fălticeni, cu o plagă de aproximativ 2 centimetri. Ursul a primit ieri şi un certificat medico-legal în care se precizează că are nevoie de 6-7 pentru a se reface, diagnosticul fiind plagă contuză, tumefacţie echimotică şi excoriaţie.


Intră acum și în grupul de