Un nou club in peisajul sportului sucevean


Intră acum și în grupul de

Apariţia de noi cluburi sportive în Suceava şi chiar şi în general este benefică pentru copii în principal pentru că au o variantă în plus de alegere a unui joc pe care să-l practice. Unul din noile cluburi apărute în peisajul sportului sucevean este Clubul Sportiv Olympic.

„Ca orice club sportiv avem în „arsenalul” nostru de start toate secţiile de bază începând cu fotbalul şi atletismul şi încheind să spunem cu artele marţiale, însă dorim să ne axăm pe sportul de masă. Am vrea să oferim iubitorilor sportului din Suceava şansa de a practica un sport fără a fi nevoiţi să ajungă la marea performanţă. Ne-am gândit puţin şi am dori să iniţiem copii şi să le oferim şansa de a juca lejer tenis de masă, de câmp sau bedminton.

Până ne vom desfăşura vom începe cum era de aşteptat de altfel cu secţia de fotbal. Clubul Sportiv Olympic va organiza selecţie pentru copii de 14 ani şi mai mici în zilele de luni, miercuri şi vineri din săptămâna viitoare pe terenul sintetic „Mirăuţi”. Tot la acest teren şi în aceste zile pot veni şi copiii care doresc să practice atletismul”, a declarat preşedintele CS Olympic, Radu Mihalescu.


Intră acum și în grupul de