Meci de trei reprize in primul amical al anului (Handbal masculin)


Intră acum și în grupul de

Într-o partidă de pregătire disputată la Piatra Neamţ, Ştiinţa Bacău – CSU Suceava 40-38

În primul meci de pregătire al anului 2011, CS Universitatea Suceava a întâlnit la Piatra Neamţ gruparea Ştiinţa Bacău. Ambii antrenori au dorit în acest meci să verifice potenţialul tuturor jucătorilor, aşa că s-au disputat trei reprize a 30 de minute în care au evoluat toţi sportivii din cele două loturi. Partida a început cu o întârziere de o oră din cauza defectării autocarului sucevenilor cu 15 kilometri înainte de destinaţie.

Primele 30 de minute ale partidei dintre CS Universitatea Suceava şi Ştiinţa Bacău au fost cele în care au jucat handbaliştii aflaţi la punct cu pregătirea fizică. Sucevenii s-au impus în această primă repriză cu 14-13.

Pentru CSU Suceava au evoluat: I.Andrei – Dediu (3), Adomnicăi (3), Matei, Zvanciuc, Bursuc (4), Gavriloaia (2), Roşu (2).

În celelalte două reprize au intrat în teren totţi jucătorii aflaţi în loturile celor două formaţii. La suceveni nu au lipsit Ciubotaru, Ilieş şi Şoldănescu. La finalul celor 90 de minute de joc în care au jucat şi jucătorii de la CSU II Suceava şi Ştiinţa II Bacău scorul a fost 38-40. Sâmbătă de la ora 11.00 în sala LPS Suceava va avea loc meciul revanşă.

„Pentru noi a fost important să verificăm toţi jucătorii pe care-i avem în lot. Nu ne-a interesat scorul, ci doar să vedem în ce stadiu de pregătire ne aflăm”, a declarat antrenorul echipei CSU Suceava, Leonard Bibirig.


Intră acum și în grupul de