CSM Bucovina Suceava, invinsa net de RCM Timisoara in primul amical al anului 2011 (Rugby)


Intră acum și în grupul de

În primul joc de pregătire al anului 2011, rugbiştii de la CSM Bucovina Suceava au primit joi 17 februarie pe terenul „Unirea” vizita echipei RCM Timişoara. Meciul a fost destul de echilibrat în prima repriză, însă diferenţa de valoare şi de stadiu de pregătire şi-a făcut simţită prezenţa în partea secundă a întâlnirii în care bănăţenii au dominat la toate capitolele. La final, pentru că s-au contabilizat doar eseurile, scorul a fost 15-1 în favoarea celor de la RCM Timişoara. Încercarea formaţiei sucevene a fost realizată de Ştefăniţă Rusu.

„Am avut în faţă o echipă extrem de valoroasă în care s-a investit masiv. Dacă menţionăm doar faptul că 11 jucători din lotul grupării timişorene sunt componenţi ai lotului naţional de rugby al României putem realiza diferenţa dintre noi şi ei.
În prima parte a meciului am jucat destul de curajos, am avut multe acţiuni bune, dar nefinalizate însă. Timişorenii ne-au marcat şase eseuri în prima repriză şi nou în cea de-a doua.

Mai multe nu putem realiza la acest moment al pregătirii în care ne aflăm şi la lotul de jucători de care dispunem. Din vechea „gardă” ne-au rămas doar patru sportivi, Şt.Rusu, Nichiforiuc, Flutur şi Zup, majoritatea celorlalţi fiind foarte tineri şi lipsiţi de experienţă competiţională. Mai mult, au lipsit din echipa noastră Ţurcanu, Hamciuc şi Palamariu, accidentaţi, Bursuc, Oprea şi Onofrei care au avut examene sau servici.

Era de aşteptat să pierdem în faţa celor de la RCM Timişoara, care au învins şi la Bârlad şi la Iaşi. Noi ne vom continua pregătirea şi vom încerca să atingem forma maximă la începutul campionatului Diviziei Naţionale”, a declarat antrenorul echipei de rugby CSM Bucovina Suceava, Constantin Vlad.

Pentru CSM Bucovina Suceava în partida cu RCM Timişoara au evoluat: Zup, Coca, Pentiuc, Şt.Rusu, Bujoreanu, Scolobiuc jr., Lungu, Nichiforiuc, Brăteanu, Flutur, Iacobuţă, Codreanu, Grigoraş, Simion, Antonesei. Au mai jucat. Buzatu, Constantineanu, Albu, Tun, Nastiuc.


Intră acum și în grupul de