LPS Suceava vrea sa puna accentul pe promovarea celor mai mici jucatori de handbal (Handbal masculin)


Intră acum și în grupul de

Şcoala de handbal juvenil de la Liceul cu Program Sportiv din Suceava este una deja cunoscută în România pentru „productivitatea” ei din ultimii ani. Apariţia talentelor handbalistice nu se poate face decât de jos în sus, adică de la cele mai fragede vârste până la juniori I. Pentru a ajunge la performanţă trebuie ani de muncă şi seriozitate şi trebuie început jocul din clasele mici.

LPS Suceava a încercat să promoveze deja echipa masculină de juniori IV pentru ca ea să aibă jocuri pentru viitorul an în care va intra în competiţiile oficiale, sistem campionat, la juniori III. Juniorii IV au o competiţie, mai „subţire” încă potrivit vârstei lor, începând cu faza locală, continuând cu faza pe euro-regiuni, faza semifinală şi încheind apoi cu faza finală.

Liceul cu Program Sportiv din Suceava doreşte ca în vacanţă de primăvară să găzduiască la Suceava faza pe euro-regiuni la juniori IV la care pot participa echipele reprezentative ale judeţelor Botoşani, Iaşi, Neamţ, Bacău, Vaslui şi Suceava.

„Ne dorim ca în perioada 15-17 aprilie să putem organiza în sala LPS Suceava turneul pe euro-regiunea Moldovei. Va fi o excelenţă ocazie pentru micii noştri sportivi să-şi verifice potenţialul, dar şi pentru publicul iubitor de handbal să vadă la lucru viitorii jucători ai Sucevei.

Am făcut deja un meci amical pentru echipa noastră de la LPS Suceava cu LPS Botoşani şi am câştigat la cinci goluri diferenţă. Este un semn bun, înseamnă că avem ceva pe care merită să ne bazăm”, a declarat profesorul Petru Brânduşe.


Intră acum și în grupul de