Cei 300 ai UNPR (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Ceva mai bine de 300 de tineri, dar si seniori doritori de atletism au participat duminica dimineaţă, la prima ediţie a „Crosului Tineretului”, realizată de organizaţia judeţeană Suceava a UNPR, în colaborare cu Direcţia Judeţeană pentru Tineret şi Sport.

Startul s-a dat pe principala arteră de circulaţie a Sucevei, în vecinătatea stadionului ARENI şi a fost un moment în care circulaţia a fost blocată pentru mai multe zeci de minute pentru a face loc mişcării sportive. Singurul regret rezidă în faptul că Poliţia Suceava a tratat cu prea multă lejeritate evenimentul, permiţând şoferilor suceveni să îşi dovedească încă odată obraznicia şi să obtureze din loc în loc buna desfăşurare a competiţiei.

La final, s-au acordat premii primilor trei clasaţi, premiile constând în telefoane mobile (pentru locul I), mingi, seturi pentru badminton, medalii şi diplome şi dulciuri.

De menţionat că sponsorul acţiunii a fost managerul RAILEX Suceava, un împătimit de altfel al sportului de mase.

Iată câştigătorii:

Categoria 11-14 ani
Fete: 1. Andreea Bucătariu, 2. Simona Caziuc, 3. Georgiana Popovici
Băieţi: 1. Laurenţiu Ţâmpău, 2. Augustin Benţa, 3. Ştefan Cornea

Categoria 15 -18 ani
F: 1. Iuliana Chelaru, 2. Ioana Pascal, 3. Cornelia Puşcaşu
B: 1. Iustin Mandiuc, 2. Luis Lăcătuş, 3. Andrei Leancă

Categoria peste 19 ani
F: 1. Lăcrămioara Viorica Hosna, 2. Ancuţa Ivorciuc, 3. Elena Onciu
B: 1. Cristian Prâsneac, 2. Ilie Rotundu, 3. Iulian Emanuel Roşu.

Vicepreşedintele UNPR, Ovidiu Tudorici, a anunţat la final că următoarea acţiune de o anvergură asemănătoare va fi organizată la Câmpulung Moldovenesc, în jurul datei de 1 iunie. „Suntem deschişi însă şi la propunerile sucevenilor pentru organizarea şi altor acţiuni sportive care încurajează sportul de mase”, a precizat Tudorici.


Intră acum și în grupul de