Cei 300 ai UNPR (VIDEO)

Ceva mai bine de 300 de tineri, dar si seniori doritori de atletism au participat duminica dimineaţă, la prima ediţie a „Crosului Tineretului”, realizată de organizaţia judeţeană Suceava a UNPR, în colaborare cu Direcţia Judeţeană pentru Tineret şi Sport.

Startul s-a dat pe principala arteră de circulaţie a Sucevei, în vecinătatea stadionului ARENI şi a fost un moment în care circulaţia a fost blocată pentru mai multe zeci de minute pentru a face loc mişcării sportive. Singurul regret rezidă în faptul că Poliţia Suceava a tratat cu prea multă lejeritate evenimentul, permiţând şoferilor suceveni să îşi dovedească încă odată obraznicia şi să obtureze din loc în loc buna desfăşurare a competiţiei.

La final, s-au acordat premii primilor trei clasaţi, premiile constând în telefoane mobile (pentru locul I), mingi, seturi pentru badminton, medalii şi diplome şi dulciuri.

De menţionat că sponsorul acţiunii a fost managerul RAILEX Suceava, un împătimit de altfel al sportului de mase.

Iată câştigătorii:

Categoria 11-14 ani
Fete: 1. Andreea Bucătariu, 2. Simona Caziuc, 3. Georgiana Popovici
Băieţi: 1. Laurenţiu Ţâmpău, 2. Augustin Benţa, 3. Ştefan Cornea

Categoria 15 -18 ani
F: 1. Iuliana Chelaru, 2. Ioana Pascal, 3. Cornelia Puşcaşu
B: 1. Iustin Mandiuc, 2. Luis Lăcătuş, 3. Andrei Leancă

Categoria peste 19 ani
F: 1. Lăcrămioara Viorica Hosna, 2. Ancuţa Ivorciuc, 3. Elena Onciu
B: 1. Cristian Prâsneac, 2. Ilie Rotundu, 3. Iulian Emanuel Roşu.

Vicepreşedintele UNPR, Ovidiu Tudorici, a anunţat la final că următoarea acţiune de o anvergură asemănătoare va fi organizată la Câmpulung Moldovenesc, în jurul datei de 1 iunie. „Suntem deschişi însă şi la propunerile sucevenilor pentru organizarea şi altor acţiuni sportive care încurajează sportul de mase”, a precizat Tudorici.