Rugby: CSM Bucovina Suceava continua sa se pregateasca la nivel local


Intră acum și în grupul de

În prima parte a sezonului competiţional 2011, CSM Bucovina Suceava s-a bazat pe un lot foarte tânăr. Lipsa de experienţă a rugbiştilor suceveni i-a privat de câteva rezultate bune, însă gruparea suceveană nu se află în pericol de retrogradare.

Campionatul Diviziei Naţionale de seniori la rugby se va relua în data de 7 august când CSM Bucovina Suceava va juca meciul restanţă de la Ştiinţa Petroşani.

„Deocamdată ne pregătim în continuare la nivel local cu aproximativ aceeaşi jucători cu care am încheiat prima parte a campionatului. Nu se ştie însă ce schimbări vor avea loc în lotul echipei noastre în urma examenelor la facultate. S-ar putea ca să ne despărţim de câţiva tineri sportivi, dar în acelaşi timp este posibil ca şi la formaţia noastră să mai sosească noi jucători.

Oricum, nu putem promova în acest an şi nici nu ne-am gândit la acest lucru, dar nici nu vom retrograda. Pregătire centralizată nu avem posibilitatea să facem, la fel cum nu vom putea juca nici partide amicale. Sunt convins însă că ne vom descurca cu ce avem. Vom creşte tineri şi-i vom pregăti pentru a putea evolua în rugbiul „mare”, a declarat antrenorul echipei de rugby CSM Bucovina Suceava, Constantin Vlad.
CSM Bucovina Suceava ocupă locul IV în Divizia Naţională de seniori cu 14 puncte.


Intră acum și în grupul de