Fotbal: Rapid Suceava, eliminata din Cupa Romaniei de Minerul Iacobeni


Intră acum și în grupul de

În primul meci oficial al sezonului competiţional 2011-2012 în cadrul Cupei României la fotbal s-au întâlnit Minerul Iacobeni şi Rapid Suceava. Faţă în faţă s-au aflat două echipe aflate la finele primei părţi a pregătirilor, formaţia gazdă fiind coordonată de fostul jucător de bază al CSM Suceava, Relu Buliga, în timp sucevenii sunt antrenaţi de Bogdan Tudoreanu şi Ion Buzoianu.

Aşa cum era de aşteptat, partida a fost destul de echilibrată, calitatea gazonului punându-şi amprenta asupra jocului. Timp de 90 de minute au fost ocazii de ambele părţi, gazdele replicând cu ambiţie dominării tehnice a oaspeţilor. Cum la finele timpului regulamentar scorul a rămas nemodificat pe tabela de marcaj, s-au jucat două reprize de prelungiri. Nici în cele 30 de minute suplimentare nu s-a înscris, aşa că s-a ajuns la executarea loviturilor de departajare.

Cei care au fost mai lucizi au fost jucătorii formaţiei gazdă Minerul Iacobeni care au marcat toate cele patru penaltiuri executate prin Ivan, Nemeş, Irimia şi Popescu, de la Rapid Suceava marcând doar Oniu şi Ghiviziu în timp ce Spătar şi Burlacu au ratat.

A fost aşadar 4-2 pentru Minerul Iacobeni în disputa cu Rapid Suceava în cadrul Cupei României la fotbal, formaţia de Ligă a IV-a având câştig cauză în faţa celei de Ligă a III-a şi astfel câştigându-şi dreptul de a merge în faza următoare a competiţiei. După meci Rapid Suceava a plecat într-un stagiu de pregătire centralizată la Poiana Negri.

Minerul Iacobeni: Tunsu – A.Ciurlă., Popescu, C.Ciurlă, Mitruc, R.Ivan, Irimia, Chelariu, D.Bostan , Nemeş, Leşanu. Au mai jucat: Ionel, Boncheş şi A.Bostan.
Antrenor Relu Buliga.

Rapid Suceava: Pascal – Bosancu, Hrimiuc, Ailenei, Spătar, Doroftei, Ghiviziu, Romaniuc, Stănescu, Golofca, I.Plămadă. Au mai intrat: Şuleru, Oniu, Burlacu.
Antrenor Bogdan Tudoreanu.


Intră acum și în grupul de