Handbal feminin: Suceveanca Irina Ivan transferata la vicecampioana Romaniei, U Jolidon Cluj


Intră acum și în grupul de

Şcoala de handbal suceveană a dovedit ani de-a rândul că se află printre primele din România la nivel juvenil. La masculin o întreagă generaţie de jucători crescuţi la LPS Suceava au ajuns să joace la echipe de top din România, dar şi în străinătate.

În ultima perioadă şi la feminin au apărut sportive cu reale calităţi care au făcut progrese enorme ajungând să se pregătească la Centrul de Excelenţă de la Râmnicu Vâlcea. Pe urmele jucătoarelor Irina Tomuleanu, Raluca Irimia şi Andreea Polocoşer care evoluează în Liga Naţională de handbal feminin la HC Dunărea Brăila şi HCM Roman, a păşit cu cinste am putea spune şi Irina Ivan.

Jucătoarea suceveană pregătită la LPS Suceava la început de Maria Dorneanu şi apoi de Ilie Pîţu, care a continuat apoi să joace şi la LPS Iaşi, a fost selecţionată la Centrul de Excelenţă de la Râmnicu Vâlcea. La finele junioratului, Irina Ivan a fost achiziţionată de vicecampioana României, U Jolidon Cluj.

Mai mult, Irina Ivan este componentă a lotului naţional de tineret al României care se află în pregătiri pentru turneul final al Campionatului European care va avea loc în perioada 4-14 august.


Intră acum și în grupul de