Rugby – Divizia Nationala: CSM Bucovina Suceava pierde clar si disputa cu CSO Pantelimon Bucuresti


Intră acum și în grupul de

Într-o partidă contând pentru etapa a XIII-a, CSM Bucovina Suceava – CSO Pantelimon 12-40 (0-21)

În runda a XIII-a a Diviziei Naţionale de rugby CSM Bucovina Suceava a primit sâmbătă 27 august pe stadionul „Unirea” vizita echipei CSO Pantelimon Bucureşti. După trei înfrângeri consecutive la scoruri destul de drastice, sucevenii au încercat să se „scoată” în faţa tinerei formaţii bucureştene. Cu un staff condus de Mircea Paraschiv, cu o susţinere şi un lot pe măsură, oaspeţii nu au dat absolut nicio şansă sucevenilor impunându-se clar cu 40-12.

Nici bine nu a început partida dintre CSM Bucovina Suceava şi CSO Pantelimon Bucureşti, că oaspeţii au şi culcat deja balonul în terenul de ţintă al gazdelor. Ajutaţi şi de vânt, elevii lui Mircea Paraschiv au dominat clar prima repriză profitând şi de câteva erori copilăreşti ale sucevenilor. Până la pauză ei au mai izbuti două încercări, ambele transformate la fel ca şi prima şi au fixat scorul pe tabela de marcaj, 0-21.

La reluare, elevii antrenorului Constantin Vlad s-au aruncat în atac şi după o serie de pătrunderi nereuşite au marcat şi ei prima lor încercare prin Ionuţ Flutur.

Acelaşi Flutur a transformat şi scorul a devenit 7-21 în favoarea celor de la CSO Pantelimon Bucureşti. Revenirea gazdelor a durat un minut pentru că bucureştenii au mai beneficiat de o eroare tehnică a gazdelor şi au înscris al patrulea lor eseu.
CSO Pantelimon Bucureşti şi-a făcut „norma” de trei eseuri pe repriză şi în partea secundă a disputei cu CSM Bucovina Suceava. De partea cealaltă, gazdele au mai reuşit şi ei să culcea balonul în terenul de ţintă advers prin acelaşi Ionuţ Flutur. Scorul final al partidei a fost 12-40, sucevenii înregistrând a patra înfrângere consecutivă de la reluarea campionatului în luna august.

„Arbitajul a fost bun, la fel ca şi echipa oaspete. Nu este nimic de comentat vizavi de formaţia bucureşteană care ne-a învins pe merit. Deocamdată atâta putem”, a declarat antrenorul formaţiei CSM Bucovina Suceava, Constantin Vlad.

„Gruparea noastră a ajuns într-un moment de criză ped care cu greu îl vom putea depăşi. Nu am avut aşa o echipă „subţire” de când există acest club. Nu mai vin jucători tineri din urmă, nu mai avem ce le oferi celor valoroşi şi astfel am ajuns în această situaţie. Sper să găsim soluţii pentru a depăşi acest impas”, a afirmat fostul căpitan al grupării CSM Bucovina Suceava, Viorel Negru.

CSM Bucovina Suceava: Palamariu, Albu, Şt.Rusu, Zup, Coca, A.Flutur, Buzatu, Scolobiuc jr., Brăteanu, I.Flutur, Oprea, Nastiuc, Codreanu, Iacobuţă, Chiţan. Au mai jucat: Bursuc, Bujoreanu, Ţurcanu, Tun şi Macovei.


Intră acum și în grupul de