Suceava Noastră propune Revel, adică Revelion fără Ion! Sucevenii pot vota daca doresc revelion in parcare sau in centrul orasului


Intră acum și în grupul de

Asociaţia Suceava Noastră a transmis, joi, o nouă scrisoare deschisă adresată primarului Ion Lungu în care propune un sondaj de opinie privind modul în care sucevenii să serbeze trecerea dintre ani. Astfel, asociaţia întreabă sucevenii dacă doresc să petreacă revelionul tot în parcare sau în centrul oraşului, aşa cum se întâmplă în majoritatea oraşelor europene.

Vă prezentăm integral scrisoarea deschisă adresată primarului Sucevei:

 

„Domnule Ion Lungu,

V-aţi gândit vreodată să le cereţi părerea sucevenilor atunci când luaţi decizii care îi privesc?

Unde credeţi că le-ar place cetăţenilor să înceapă noul an 2015, în centrul Sucevei, pe esplanada Casei de Cultură sau într-o parcare?

Suceava Noastră încearcă să va schimbe sentimentele faţă de suceveni, măcar acum la sfârşit de carieră în administraţia publică.

Suceava Noastră a iniţiat un sondaj de opinie, pe pagina de facebook a organizaţiei, la următorul link: https://epoll.me/vote/ACSkWi_tfH0/suceava-noastra/unde-ati-dori-sa-se-desfasoare-revelionul-in-aer-liber-2015

S-ar putea să aveţi surpriza să constataţi că majoritatea doreşte ca revelionul să se desfăşoare ca şi în toate celelalte oraşe Europene, în centrul urbei. Sau s-ar putea ca majoritatea să dorească revelion într-o parcare de mall. Sau s-ar putea ca Sucevenilor să nu le pese, să fie indiferenţi unde veţi număra la microfon ultimele secunde ale anului 2014. Important este să le cereţi părerea şi să ţineţi cont întotdeauna de ea!

Dar v-aţi întrebat vreodată Domnule Ion Lungu dacă sucevenii doresc să îl audă numărând secundele la trecerea dintre ani pe cel ce a transformat „oraşul urban” (după cum v-aţi exprimat Dumneavoastră) într-un oraş rural? V-aţi întrebat vreodată dacă nu ar fi mai frumos ca numărătoarea inversă să fie făcută de un grup de copii talentaţi şi de tineri olimpici de care Suceava este atât de mândră?

Revelionul în parcare pare să devină obicei în Suceava condusă de Ion Lungu. Dar oare cum va fi primul Revel, adică Revelion fără Ion?!

Ce veţi face Domnule Ion Lungu atunci când Sucevenii va vor întreba de ce nu le-aţi cerut niciodată părerea. Dar mai ales, ce veţi face atunci când Sucevenii vor înţelege de ce nu le-aţi cerut niciodată părerea? Ce veţi face atunci când Sucevenii vor înţelege că  NU v-a păsat niciodată de ei? Vreau să fiu de faţă când se întâmplă asta, sunt curios cum veţi reacţiona! Atunci nu vă va mai fi de folos nici măcar complicitatea celor trei Consilii Locale pe care le-aţi gestionat aşa cum aţi dorit Dumneavoastră.

Dan Cusnir, Suceava Noastră!”

 

5Revelion 2012


Intră acum și în grupul de