Suceava Noastră se întreabă: A cui e Primăria Sucevei?


Intră acum și în grupul de

Iniţiatorul asociaţiei civice Suceava Noastră, Dan Ioan Cuşnir, a constatat că în sediul Primăriei Suceava un anunţ al conducerii Primăriei în care se foloseşte sintagma „Primăria noastră” fapt ce l-a determinat să adreseze conducerii Primăriei şi consilierilor locali o întrebare simplă „A cui e Primăria Sucevei?”

Primaria Voastra

Vă prezentăm integral comunicatul semnat de Dan Ioan Cuşnir.

„Domnule Ion Lungu, domnilor viceprimari, domnilor consilieri locali,
Dacă aţi fi trecut şi de partea cealaltă a ghişeului, pe partea pe care stau la coadă Sucevenii, aţi fi observat anunţul din fotografia anexată. Cum adică “Primăria noastră…”? A cui “a noastră”? A lui Ion Lungu, edilul Sucevei în ultimii 12 ani şi a lui Marian Andronache directorul Domeniului Public a Sucevei şi mâna dreapta a lui Ion Lungu în ultimii 12 ani?
Nu aţi înţeles nimic. Primăria Sucevei nu este a voastră aşa cum nici Suceava nu este a voastră! Primăria este a Sucevenilor la fel cum Suceava este a Sucevenilor!
Înţelegeţi de ce, Pas cu Pas, Trebuie să ne Luăm Oraşul Înapoi? Pentru că, deşi voi credeţi că oraşul este al vostru, vă înşelaţi amarnic”, se arată în comunicatul semnat de Dan Cușnir, Iniţiatorul asociaţiei civice apolitice Suceava Noastră

Primaria Voastra.1


Intră acum și în grupul de