Autocar din Belarus, răsturnat la Dărmănești: 16 copii și un adult au fost preluați de ambulanțe și transportați la Spitalul Județean Suceava

Un număr de 16 copii din cei 43 aflați într-un autocar din Belarus care s-a răsturnat duminică seara la Dărmănești au fost preluați de ambulanțe și transportați pentru a fi investigați medical și pentru a primi îngrijiri la Spitalul Județean Suceava.

Totodată, un adult, din cei șapte aflați în autocar, a fost transportat la spital, a anunțat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, slt Alin Găleată.

 Reamintim că Planul Roșu de intervenție a fost activat, duminică seara, în județul Suceava după producerea unui accident în care a fost implicat un autocar în care se aflau ca pasageri mai mulți copii.

Autocarul răsturnat la Dărmănești era din Belarus, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Suceava, comisar Ionuț Epureanu.

El a spus că în autocar se aflau 50 de persoane, din care 43 de copii.

La locul accidentului au fost trimise mai multe echipaje, respectiv o autospecială de descarcerare, o autospecială pentru transport personal și victime multiple, o ambulanță SMURD și patru ambulanțe ale Serviciului Județean de Ambulanță Suceava.

Purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, slt Alin Găleată, a declarat că, din fericire, în urma accidentului nu au fost răniți grav.

 

El a menționat este că pasagerii urmează să fie cazați în această noapte în comuna Dărmănești cu sprijinul primarului din comună, urmând să-și continue traseul după ce va fi trimis un alt autocar să-i preia.

loading...