Autocar din Belarus, răsturnat la Dărmănești: 16 copii și un adult au fost preluați de ambulanțe și transportați la Spitalul Județean Suceava


Intră acum și în grupul de

Un număr de 16 copii din cei 43 aflați într-un autocar din Belarus care s-a răsturnat duminică seara la Dărmănești au fost preluați de ambulanțe și transportați pentru a fi investigați medical și pentru a primi îngrijiri la Spitalul Județean Suceava.

Totodată, un adult, din cei șapte aflați în autocar, a fost transportat la spital, a anunțat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, slt Alin Găleată.

 Reamintim că Planul Roșu de intervenție a fost activat, duminică seara, în județul Suceava după producerea unui accident în care a fost implicat un autocar în care se aflau ca pasageri mai mulți copii.

Autocarul răsturnat la Dărmănești era din Belarus, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Suceava, comisar Ionuț Epureanu.

El a spus că în autocar se aflau 50 de persoane, din care 43 de copii.

La locul accidentului au fost trimise mai multe echipaje, respectiv o autospecială de descarcerare, o autospecială pentru transport personal și victime multiple, o ambulanță SMURD și patru ambulanțe ale Serviciului Județean de Ambulanță Suceava.

Purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, slt Alin Găleată, a declarat că, din fericire, în urma accidentului nu au fost răniți grav.

 

El a menționat este că pasagerii urmează să fie cazați în această noapte în comuna Dărmănești cu sprijinul primarului din comună, urmând să-și continue traseul după ce va fi trimis un alt autocar să-i preia.


Intră acum și în grupul de