Tânără încătușată de polițisti în Suceava, după o urmărire în trafic. Vezi motivul pentru care femeia voia să scape de polițiști


Intră acum și în grupul de

O tânără în vârstă de 20 de ani, din comuna Grăniceşti, a fost încătușată de polițiștii suceveni duminică seara după o urmărire pe o distanţă de aproximativ un kilometru.

Potrivit Poliției Județene, duminică seara, în jurul orei 19.26, un echipaj mixt din cadrul Biroului Rutier Suceava şi al Poliţiei Locale Suceava, ce se afla pe strada Traian Vuia din municipiul Suceava, a efectuat un semnal de oprire a unei mașini, după ce aparatul radar a înregistrat o viteză peste limita legală.

politie urmarire

Întrucât șoferița și-a continuat deplasarea spre strada Calea Unirii, mărind viteza, polițiștii au trecut în urmărirea mașinii. După un kilometru, tânăra de la volan a oprit, însă la solicitarea documentelor personale şi ale autovehiculului, șoferița a refuzat să se legitimeze, pe bancheta din spate a autoturismului aflându-se și fratele ei de 16 ani.

Ulterior, în prezența unui martor asistent, polițiștii au procedat la ridicarea poșetei șoferiței, ce se afla pe bancheta din spate, în vederea efectuării controlului.

În acel moment, tânăra a devenit agresivă și deși a fost somată, a continuat să se manifeste agresiv şi să aibă un limbaj necorespunzător, fapt pentru care a fost încătuşată.

„În urma verificărilor, polițiștii au stabilit identitatea conducătoarei auto, acesta fiind o tânără de 20 de ani, din comuna Grăniceşti, care a fost condusă la sediul poliției și testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, subocomisarul Ionuț Epureanu.

Acesta a mai precizat că în urma verificărilor în bazele de date, poliţiștii au stabilit faptul că tânăra figurează cu permisul de conducere reţinut, fără drept de circulaţie pentru comiterea la data de 1 august 2014 a infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi ucidere din culpă.

Polițiștii i-au întocmit tinerei un dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere.


Intră acum și în grupul de