Agresorul bărbatului înjunghiat în plină stradă, în Gura Humorului, a fost trimis în judecată


Intră acum și în grupul de

Procurorii suceveni au dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, pentru săvârşirea tentativei la infracţiunea de omor a unui bărbat din comuna Vama care a înjunghiat în plină stradă, la Gura Humorului, un amic de pahar.

Potrivit Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, fapta pentru care a fost trimis în judecată Constantin Bîcu, în vârstă de 48 de ani, s-a petrecut în după-amiaza zilei de 9 august 2015.

cutit

După cum au arătat procurorii suceveni, persoana vătămată, un bărbat de 32 de ani, din Stulpicani, s-a deplasat cu autoturismul personal, dar condus de un prieten, la un bar din oraşul Gura Humorului.

Acolo prietenul respectiv a rămas pentru puțin timp, după care a plecat, iar bărbatul s-a aşezat singur la o masă din local şi a comandat băuturi alcoolice. La o masă învecinată situată în spatele victimei se afla Constantin Bîcu.

În momentele imediat următoare, Bîcu a intrat în vorbă cu persoana vătămată, cerându-i să îi facă cinste cu o bere şi cu un coniac, lucru pe care aceasta l-a şi făcut. După un timp, cei doi prieteni de pahar au părăsit împreună barul şi, în timp ce se deplasau, au început să se certe, iar disputa a degenerat.

Constantin Bîcu a scos din buzunarul pantalonilor cu care era îmbrăcat un cuţit tip briceag pe care l-a desfăcut şi, fără să îi adreseze vreun cuvânt victimei, i-a aplicat două lovituri în zona abdominală.

Procurorii suceveni au menționat că bărbatul înjunghiat a suferit leziuni grave, respectiv plăgi înţepate abdominale penetrante, care au necesitat pentru vindecare un număr de  30 – 40 de zile de îngrijiri medicale şi i-au pus viaţa în primejdie.

Dosarul va fi soluționat de Tribunalul Suceava.


Intră acum și în grupul de