Dorin Goian a fost asaltat de fani pentru fotografii si autografe


Intră acum și în grupul de

Chiar daca festivitatea de marti, a fost dedicata sportivilor reprezentativi ai cluburilor sucevene, prezenta lui Dorin Goian în sala de sport a LPS-ului a fost principalul punct de atractie. Considerat de toti cei prezenti un adevarat ambasador al sportului sucevean, fostul elev al Liceului cu Program Sportiv, s-a reîntâlnit cu prieteni, fostii dascali sau antrenori dar si cu fanii. De la elevii de clasa a V-a si pâna la cei de clasa a XII-a, toti au dorit sa obtina un autograf de la fotbalistul Stelei sau sa imortalizeze momentul.

„Întotdeauna îmi face placere sa vin la Suceava. Vreau sa spun doar atât: nu am fost de mic un talent dar prin munca am reusit si de aceea trebuie sa credeti în voi. Totul este posibil”  a fost mesajul transmis de Goian sportivilor suceveni.

Vizibil emotionat, „Goe” i-a premiat pe cei mai buni sportivi dupa care a fost asaltat pentru autografe. Înconjurat de zeci de elevi, fundasul Stelei a stat pret de câteva minute si s-a fotografiat cu acestia, a dat autografe dupa care a participat la dineul organizat cu prilejul premierii.


Intră acum și în grupul de