FOTBAL, Cupa UEFA, Grupa H : ȚSKA Moscova s-a calificat în primăvara europeană a Cupei UEFA


Intră acum și în grupul de

Gruparea rusă ȚSKA Moscova a devenit prima echipă care s-a calificat în primăvara europeană a Cupei UEFA, după ce a trecut cu 2-1 de Lech Poznan, într-un meci contând pentru Grupa H.
ȚSKA s-a instalat la conducerea partidei încă de la debut, când mingea centrată din corner de Dzagoev a fost trimisă peste bară în primul minut de Aleksei Berezuțchi. Oaspeții au avut o ocazie în minutul 15 prin Jakub Wilk, pentru ca la poarta cealaltă Ivan Turina să fie întins serios de șutul lui Serghei Igansevici. Scorul a fost deschis abia în minutul 31, când jucătorul de 18 ani Dzagoev a punctat pentru a treia oară în acest sezon, după dubla din meciul cu Deportivo La Coruna.
În cealaltă partidă a grupei, Deportivo a învins pe teren propriu Feyenoord Rotterdam, scor 3-0, într-un duel al ultimelor clasate din grupa H. Spaniolii au condus la pauză la un singur gol, după reușita lui Lopo din minutul 29. În repriza secundă, Hofland a dublat avantajul gazdelor printr-un autogol, în minutul 50, iar Guardado a stabilit scorul final un minut mai târziu.
Clasamentul grupei H
1. ȚSKA Moscova – 9 puncte
2. Nancy – 4p
3. Deportivo – 3p
4. Lech – 1p
5. Feyenoord – 0p
 


Intră acum și în grupul de