Rupt de beat, a lovit din plin cu masina un pieton ce mergea pe marginea drumului si a plecat mai departe


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 36 de ani este cercetat penal şi riscă să rămână după gratii, deoarece fiind rupt de beat a lovit din plin un om cu maşina pe care o conducea şi fără să-i pese nici un moment de ceea ce a făcut şi-a văzut liniştit de drum.

Potrivit Compartimentului de informare publică din cadrul IPJ Suceava, incidentul a avut loc în noaptea de joi spre vineri pe DJ 176, după ce în jurul orelor 22:00, poliţiştii au fost sesizati prin 112 că pe raza satului Strâmtura, este o persoană căzută pe carosabil, victimă a unui accident rutier.

Echipa operativă din cadrul Poliției municipiului Câmpulung Moldovenesc care s-a deplasat la faţa locului a constatat că victima este un bărbat de 42 de ani, din comuna Vama, care, în timp ce se deplasa pe DJ 176, a fost accidentat de către un autoturism ce se deplasa din direcția Moldovița către Vama, iar conducătorul auto a părăsit locul faptei.

“Victima a fost transportată la Spitalul municipal Câmpulung Moldovenesc, iar în urma activităților desfășurate de polițiști, în curtea unui consătean cu victima a fost identificat un autoturism cu număr de înmatriculare provizoriu care prezenta avarii în partea din dreapta față, respectiv bară protecție față, far și semnalizare dreapta față, mască față, capotă motor şi parbriz”, ne-au comunicat sursele citate.

În casă a fost găsit şi proprietarul maşinii care a recunoscut faptul că în timp ce conducea autoturismul pe drumul de întoarcere către casă a surprins și accidentat un bărbat, dar a plecat mai departe şi s-a deplasat la domiciliul său.

În scurt timp, poliţiştii şi-au dat seama şi de ce a procedat şoferul în acest mod. Fiind testat cu aparatul alcooltest, a rezultat o valoare de 1,03 mg/l alcool pur în aerul expirat.

“Având în vedere cele constatate, autorul accidentului va fi prezentat Judecătoriei Câmpulung Moldovenesc cu propunere de arestare preventivă sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție și conducerea unui autovehicul pe drumurile publice având o alcoolemie de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge”, au mai adăugat sursele citate.


Intră acum și în grupul de