Autoritatile sucevene au verificat 112 unitati de cult din judet in cautarea fetei ce disparuse de acasa


Intră acum și în grupul de

Prefectul de Suceava, Florin Sinescu, a declarat că autorităţile sucevene au verificat 112 unităţi de cult, mănăstiri, schituri, biserici din judeţ unde putea fi primită fata din Bucureşti care a dispărut de miercuri de acasă şi a fost identificată în trenul Moscova-Sofia, în care a urcat din staţia Burdujeni.

iulia-ionescu

Sinescu a explicat că verificările au fost efectuate de poliţişti care au şi încheiat procese-verbale cu reprezentanţii unităţilor de cult, aceştia arătând că nu au văzut sau cazat-o pe tânără.

Prefectul consideră că trebuie aşteptate precizările fetei în acest caz care vor elucida ceea ce s-a întâmplat în zilele cât a fost plecată de acasă.

Iulia Ionescu, eleva dispărută, a fost găsită, sâmbătă seară, într-un tren care venea dispre Suceava. Ea a fost identificată de şeful de tren. A fost cooperantă şi abia aştepta să ajungă acasă, a precizat şefului Poliţiei, Petre Tobă. De altfel, în timpul zilei ea luase legătura cu mama sa telefonic. Pentru operaţiunea de căutare a elevei dispărute miercuri a fost constituită o celulă de criză, din dispoziţia vicepremierului Gabriel Oprea, care a ţinut legătura şi cu mama fetei, poliţiştii având sprijinul DGIPI şi SRI în acest caz.


Intră acum și în grupul de