ANAF descinde la Suceava. Comerciantii suceveni au descoperit …casele de marcat!


Intră acum și în grupul de

In toate centrele comerciale din Suceava, inclusiv în Bazar, de o bucată de vreme, vânzările au început să crească, dar totodată, şi încasările la bugetul de stat, mai ales cele din TVA.

O să întrebaţi cum s-a reușit acest lucru! Foarte simplu! De câteva zile, la Suceava si-a făcut simțită prezența un număr destul de important de lucrători ai ANAF.

bazar

Băieții aceștia au descălecat în aglomeratiile comerciale, s-au prezentat cu eleganţă și după ce fețele proprietarilor de boutique-uri sau de chioscuri din bazar au devenit livide, au anunţat ca vor rămâne la Suceava mai multe zile, cam până când se termină vânzoleala cu cumpăraturile pentru Sărbătorile de Crăciun.

Și că au o singură misiune: să vadă cum la fiecare produs vândut, casa de marcat se pune în funcţiune şi se emite, la final,  bonul fiscal.

Si uite aşa se întamplă că de câteva zile, vânzătorii de covoare din bazarul Suceava au reușit performanţa remarcabilă de a bate în casa de marcat sume de 5 cifre, ceva de genul de la 12.000 de lei în sus.

Inainte de momentul ANAF, abia dacă reuşeau să vândă de 2.000 de lei.

 

Așa da! E altceva!

 

MIHAI   CHIRA


Intră acum și în grupul de