Ce face senatoarea Vasilica Steliana Miron cand liderii PNL se zbat pentru fuziunea cu PDL


Intră acum și în grupul de

steliana mironÎn timp ce liderii PNL şi PDL se dau de ceasul morţii cu fuziunea dintre cele două partide, senatoarea liberală Vasilica Steliana Miron îi testează forţele cunoscutului campion la skandenberg Radu Valahu.

Ea a postat recent pe pagina sa de Facebook o fotografie în care Radu Valahu o ridică cu o singură mână. Intitulată sugestiv “Valahu ridică Bucovina”, poza a strâns deja câteva sute de like-uri.

Potrivit presei, Radu Valahu, care a participat duminică la Cupa Bucovinei la skandenberg de la Rădăuţi, a avut, spre deosebire de alte dăţi, un alt fel de antrenament înaintea concursului, el punându-şi muşchii în funcţiune după ce a ridicat-o cu o singură mână pe senatoarea PNL Steliana Miron, care a fost invitată să dea startul competiţiei.

„Este un eveniment important pentru Rădăuţi, având în vedre faptul că la el participă unul dintre cei mai buni sportivi în domeniu, Radu Valahu. I-am văzut forţa când m-a ridicat cu o singură mână ca pe un fulg,iar eu cred că va câştiga competiţia”, a declarat presei Steliana Miron.


Intră acum și în grupul de