Surugiu: Reunirea partidelor de dreapta reprezinta alternativa viabila pentru viitorul Romaniei


Intră acum și în grupul de

Politica românească trece printr-un moment istoric semnificativ în aceste zile susţine deputatul PNL de Suceava Radu Surugiu care menţionează că la baza fuziunii PNL-PDL stă consensul ce exprimă dorința acestor partide de a veni cu o alternativă viabilă în fața cetățenilor acestei țări.

„Noua construcție de dreapta va avea misiunea de a consolida statul de drept, de a reconstrui România din punct de vedere economic, de a oferi soluții eficiente, de a îmbunătăți imaginea țării noastre în afara granițelor și de a trage un semnal de alarmă asupra politicilor toxice ale partidului – stat”, susţine parlamentarul liberal.

 

El mai apreciază că unificarea dreptei este proiectul politic cel mai notabil din ultimii 24 ani, realizat pentru poporul român într-un context politic românesc sufocat de ariergarda social – democrată. România necesită un proiect de țară fezabil și de viziuni pe termen mediu și lung.

radu surugiu

„Noua construcție de centru – dreapta, formată din Partidul Național Liberal și Partidul Democrat Liberal, este dedicată cetățenilor României, dovadă fiind de la bun început atât modalitatea de alegere a denumirii construcției politice, dar și modalitatea stabilirii candidatului dreptei unite, în urma analizării opiniei publice prin intermediul sondajelor de opinie”, mai declarat Radu Surugiu.

Deputatul liberal arată că formațiunea politică rezultată din contopirea celor două partide scrie istoria prin prezența unor personalități politice marcante ale României, cu suficientă experiență și maturitate în guvernare, dar și prin politica valorilor pe care o promovează, având la bază Demnitatea, Libertatea, Dreptatea si Solidaritatea.

”Societatea românească este principalul beneficiar al unificării dreptei, iar modernizarea României va reprezenta țelul principal al marelui Partid Național Liberal. Pentru noua construcție, valori precum demnitate, libertate, dreptate și solidaritate reprezintă diferențiatorul față de celelalte formațiuni politice, dar și fundamentul principal al tuturor proiectelor viitoare. A venit momentul pentru o altfel de politică, iar contribuția noastră la formarea voinței politice a cetățenilor și dezvoltarea

culturii politice democratice reprezintă unele dintre obiectivele noastre principale”. – a declarat deputatul PNL Radu Surugiu.

 


Intră acum și în grupul de