Femeie din Malini, rasturnata din caruta dupa ce o autoutilitara a acrosat-o


Intră acum și în grupul de

O femeie de 49 de ani, din localitatea Mălini, a fost rănită ușor după ce a căzut de pe o căruță, în urma unui impact cu o autoutilitară. Șoferul a părăsit locul accidentului, el fiind găsit la domiciliu, câteva ore mai târziu.

caruta

Accidentul rutier s-a petrecut joi, 6 noiembrie, în jurul orei 17.00, pe DJ 209 A, în afara localității Mălini. Femeia accidentată se afla în căruță, urcată pe niște strujeni, iar în urma impactului cu autoutilitara a căzut. Polițiștii fălticeneni au fost anunțați abia în jurul orei 20.40, ei stabilind că șoferul autoutilitarei, un bărbat de 35 ani, din comuna Mălini, s-a angajat în depășirea căruței, moment în care din sens opus veneau alte autovehicule. Pentru a evita impactul cu acestea, bărbatul a virat dreapta acroșând căruța care s-a răsturnat.

După accident, șoferul a discutat cu victima, după care și-a continuat deplasarea spre Mălini, fără să anunțe poliția. Ulterior, el a fost găsit de agenții de poliție la domiciliu. Bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ, după care, la spital i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză, lui i s-a întocmit dosar penal ce va fi soluţionat procedural.


Intră acum și în grupul de