Vizibilitate scazuta pe principalele drumuri nationale din judetul Suceava din cauza cetii


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii din cadrul Inspectoratul de Poliţie Judeţean Suceava informează că duminică dimineaţa pe majoritatea drumurilor naţionale , judeţene şi comunale din judeţ, traficul rutier se desfăşoară în condiţii de ceaţă.

Pe DN17 Suceava – Gura Humorului, DN17A şi DN2H în zona Rădăuţi şi pe DN28A şi DN2şi DN2 E, vizibilitatea scade, pe alocuri, sub 100 de metri.

Poliţia recomandă conducătorilor auto să adapteze viteza în funcţie de vizibilitate şi să efectueze manevra de depăşire doar dacă sunt siguri că aceasta se poate face fără pericol.

ceata

De asemenea se recomandă şoferilor să folosească luminile de întâlnire pe toate categoriile de drumuri pentru a se face vizibili în trafic. Totodată, se va proceda la verificarea sistemelor tehnice care asigură vizibilitatea (ştergătoare, lichid de parbriz, etc.)

Pietonilor li se recomandă să nu utilizeze în nicio situaţie partea carosabilă pentru deplasare, iar traversarea străzii să se facă numai după o temeinică asigurarea şi prin locurile special amenajate.

Conducătorii de căruţe vor dota în mod obligatoriu vehiculele cu materiale reflectorizante şi vor circula doar pe segmentele de drum pe care acest lucru este permis.


Intră acum și în grupul de