PNTCD si URR au lansat Manifestul Popular

Romani,

Ultimele alegeri au demonstrat ca manipularea opiniei publice prin controlul mass-media, cumpararea „bunavointei” unor categorii de alegatori si chiar fraudele evidente inregistrate la alegeri sunt insuficiente pentru castigarea sau pastrarea puterii. Electoratul din tara noastra s-a maturizat. Cei mai multi dintre dumneavoastra au votat pentru o schimbare. Majoritatea nu isi mai doreste stabilitatea falsa de care am avut parte in ultimii ani si care parea sa ne condamne pe mai departe la o existenta mizera, la restrangerea libertatilor civile, cu un partid-stat dominat de clanuri corupte.

Romanii anului 2005 pretind o veritabila schimbare a clasei politice, a obiectivelor urmarite, a metodelor de guvernare si a climatului social din tara.

La 28 noiembrie si 12 decembrie 2004 nu a invins dreapta, ci nevoia de dreptate si adevar. Sa nu uitam ca pentru dreptate si adevar, Partidul National Taranesc Crestin Democrat – PNTCD a luptat pe rand cu FSN-FDSN-PDSR-PSD si a platit scump aceasta consecventa. Nu intamplator exista in Romania numeroase partide care se revendica crestin-democrate sau populare. Ele sunt expresia dorintei de moralitate, generata de coruptia, saracia si nedreptatea care predomina in societatea noastra, dar si de interesul unora de a mentine dispersat curentul crestin-democrat.

Uniunea pentru Reconstructia Romaniei – URR a aparut pe scena politica tocmai din dorinta tinerei generatii de a accelera procesul de reformare a clasei politice printr-o infuzie de oameni onesti si competenti care au demonstrat succes profesional prin munca, fara a folosi pentru a